Om oss

Välkommen att stiga in..

Välkommen att stiga in i vår lilla affär. Vi håller till på Brunnsgatan 25 i Nyköping och i vår onlinebutik. När du kliver in hos oss så möts du av en hemtrevlig miljö och en go känsla, en njutning av vackra blommor och en blandning av gamla och nya ting. Vi vill tipsa dig att gärna ta lite tid på dig – det finns mycket att upptäcka fast affären är liten (dock större online).

Här finns allt mellan himmelska praliner och jordiga krukor

Det är alltid välfyllt i vår lilla affär och du kan förvänta dig att hitta det mesta när det kommer till snittblommor, fantastiska buketter och härliga krukväxter av alla sorter, färger och dofter. Hos oss är det helt okej att till exempel plocka ihop sin egen bukett eller låta oss använda vår kreativitet och skapa magisk kreationer. Och vi gillar allt som är gott i livet därför hittar du alltifrån snygga plagg, schyssta väskor, läckra smycken till himmelska praliner. 

Vår historia

Idag drivs Hjortensbergs Blommor av Elenor och Andreas men du möter de tidigare ägarna tillika våra fantastiska florister Helen och Carin i affären. Helen startade Hjortensbergs Blommor redan 1993 och har genom åren, till stor förtjusning, försett Nyköpingsborna med blommor och byggt upp ett starkt varumärke känt för kvalitet och stor kreativitet.
Elenor och Andreas driver även företaget FortGjort Träning som hjälper människor att hitta lusten, orken och tiden att motionera, på ett underhållande sätt. Tillsammans är vi är ett härligt team som älskar att skapa upplevelser, kreativa ting och kuligheter för dig som stigit in.

Tack för besöket, hoppas du fick mersmak?